Freelap introductie ::  werkwijze  ::  producten  ::  bestellen  ::  gebruikers 


freelap INTRODUCTIE- freedom of timing!


Nu verkrijgbaar bij sasto sports: freelap tijdmetingssystemen
Ideaal om trainingstijden accuraat te registreren en zo de training te optimaliseren en professionaliseren!

Freelap is een draadloos tijdwaarnemingsysteem, ideaal om tijdens trainingen gemakkelijk en accuraat tijden te meten. Freelap werkt via vaste dan wel vrij verplaatsbare transmitters. De transmitters zenden een elektromagnetisch veld uit die het mogelijk maakt om tijden te meten tussen transmitters. Middels een receiver (het Freelap Horloge), bevestigd rond de borst van de atleet, worden de gelopen tijden geregistreerd en opgeslagen.

Op SASTOSPORTS.nl worden uitsluitend verplaatsbare transmitters verkocht. Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van vaste transmitters, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en de mogelijkheden.

voor wie

Het Freelap tijdwaarnemingsysteem is uitermate geschikt voor diegene die op een accurate manier zijn of haar trainingstijden wil meten.

In het bijzonder in de atletiek is het systeem voor de loopdisciplines een aanvulling op de training. Atleten die baat kunnen hebben bij het gebruik van het systeem zijn:

  • Sprinters
  • Hordelopers
  • Lange sprinters (200-400 meter)
  • Lange afstand lopers (800 tot marathon)

Naast de lopers kunnen ook atleten uit andere disciplines van de atletiek uitstekend gebruik maken van het systeem om sprinttijden te meten.


Vragen, opmerkingen, bestellen of een offerte?
Mail ons gerust!

<<naar boven

   
Freelap Sprint Package, verkrijgbaar in:
Basic, Advanced en De-Luxe
Freelap Tx Touch transmitter (links)
Freelap Stopwatch (rechts)
Freelap Tx Junior transmitter(links)
Freelap Belt (rechts boven)
Freelap USB INDRA (rechts onder)